Givenchy Amarige Eau de Toilette pentru femei

77×
Givenchy Amarige Eau de Toilette pentru femei
Givenchy Amarige Eau de Toilette pentru femei
30 ml
163RON

Cod: GIV0035 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 18.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descriere parfum Givenchy Amarige
Compoziție

Descoperiți bucuria și plăcerea vieții, cu un parfum care evocă țărmurile fermecătoare ale Mediteranei. Apa de toaletă pentru femei Givenchy Amarige combină note de gardenie dulce, de mimoză și de lemn prețios, cu un efect a cărui senzualitate excepțională încântă orice femeie.

  • un parfum floral deosebit de fin și de nobil
  • pentru femeile care vor să strălucească
  • completează, la orice ocazie, stilul celei care o folosește

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu adieri delicate de gardenie, combinate îmbătător cu nu mai puțin eleganta mimoză. La final, armoniosul duo floral este completat senzual de acorduri pământii, de lemn prețios.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Amarige a fost creat în anul 1991, de către renumitul parfumier francez Dominique Ropion.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
gardenie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
mimoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
păduri rare
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Amarige77