GilletteVenus ComfortGlide Breeze aparat de ras rezerva lama 2 pc

4×
Gillette Venus ComfortGlide Breeze aparat de ras rezerva lama 2 pc
Gillette Venus ComfortGlide Breeze aparat de ras rezerva lama 2 pc
Economisiți
97RON

Economisiți 52%
aparat de ras rezerva lama 2 pc
46RON

În stoc | 46,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: GIL1609

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Pentru ca picioarele și alte părți ale corpului să fie divin de netede, apelați la aparatul de ras Gillette Venus ComfortGlide Breeze, cu lame de rezervă. Capul de ras este dotat cu benzi hidratante, care asigură o alunecare perfectă, au grijă de piele și eliberează un parfum plăcut. Și, de îndată ce lamele se tocesc, le înlocuiți cu altele noi, incluse în pachet. Probabil că nimic nu vă oferă picioare atât de netede ca Gillette Venus.

Caracteristici:

  • fiecare capăt conține 3 lame, pentru o epilare perfectă
  • cele 2 pernuțe de gel eliberează un unt de corp
  • capul pivotant se adaptează perfect contururilor
  • asigură o alunecare lină și o utilizare confortabilă
  • mâner ergonomic, cu bandă moale antialunecare
  • cu parfum plăcut
  • pachetul conține și 2 lame de rezervă

Mod de utilizare:
Aparatul de ras, Gillette Venus ComfortGlide Breeze, este compatibil cu orice lame de rezervă Gillette Venus, cu excepția celor din gama Venus Simply. Imediat ce se tocesc lamele, înlocuiți-le cu altele noi.

Sfat Notino:
Dacă folosiți produse autobronzante, atunci picioarele perfect netede sunt o necesitate. Odată cu firele de păr, îndepărtați și celulele moarte, pentru ca pielea să fie perfect netedă și pregătită pentru aplicarea cremei sau a spumei autobronzante.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.