Garnier Pure Active

set cosmetice I.

Garnier Pure Active set cosmetice I.
Garnier Pure Active set cosmetice I.

Cod: GAR05083 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Pure Active 3-in-1 Activated Carbon Blackhead Cleanser For Oily And Problematic Skin 150 ml + Men Mineral Pure Active Antiperspirant Roll-On 50 ml

Caracteristici

Efect
împotriva acneei
Tipul ambalajului
deodorant Roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
ten cu probleme, ten gras
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.

Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.