FOREO UFO™ Glow Addictmasca iluminatoare

FOREO UFO™ Glow Addict masca iluminatoare
FOREO UFO™ Glow Addict masca iluminatoare
6 x 6 g
99RON

Cod: FOR04810 | În stoc
1
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului FOREO UFO™ Glow Addict
Caracteristici

Masca facială FOREO UFO™ Glow Addict răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici:

  • hidratează profund și hrănește intens
  • iluminează și împrospătează
  • înfrumusețează aspectul pielii

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare, revitalizare

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

Rating FOREO UFO™ Glow Addict