FOREO Espadastilou cu lumină albastră, pentru atenuarea simptomelor acneei

1×
FOREO Espada stilou cu lumină albastră, pentru atenuarea simptomelor acneei
FOREO Espada stilou cu lumină albastră, pentru atenuarea simptomelor acneei
Livrare gratuită
Pink
699RON

 • FOREO Espada stilou cu lumină albastră, pentru atenuarea simptomelor acneei
 • FOREO Espada stilou cu lumină albastră, pentru atenuarea simptomelor acneei
 • FOREO Espada stilou cu lumină albastră, pentru atenuarea simptomelor acneei
Cod: FOR0087 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.04.2020

Descrierea produsului FOREO Espada
Caracteristici

Foreo Espada™ este cel mai modern dispozitiv cu lumină albastră din întreaga lume, pentru tratarea acneei, echipat cu Tehnologia ultra-puternică cu Impulsuri Luminoase pentru a elimina petele cu precizie chirurgicală. Terapia non-invazivă cu lumină albastră și pulsațiile T-Sonice™ elimină rapid acneea, făcând pielea mai curată și mai sănătoasă.

Caracteristici:

 • tratament rapid și ușor cu lumină albastră de nivel profesional, care poate fi utilizat în confortul propriei case
 • lumina albastră la 415 nm (LED) pătrunde suprafața pielii în profunzime, eliminând de la sursă bacteriile care cauzează acneea
 • pulsațiile T-Sonice™ permit difuzarea tratamentului în profunzime pentru o eficiență sporită și stimulează micro-circulația sanguină, facilitând astfel reînnoirea pielii
 • lumina orientată asigură direcționarea tratamentului cu precizie chirurgicală pentru a trata chiar și cele mai mici semne ale unei erupții
 • tratament în 30 de secunde cu cronometru încorporat
 • senzor al pielii activat la contactul cu pielea pentru conservarea duratei de viață a bateriei și pentru a asigura siguranța pentru piele și ochi
 • siliconul moale de uz medical este suficient de delicat chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de ten predispuse la apariția acneei 
 • siliconul rezistent la bacterii împiedică răspândirea bacteriilor care cauzează acneea
 • 100% impermeabil pentru o întreținere ușoară
 • 240 de utilizări pentru o încărcare prin USB
 • o investiție unică fără cartușe suplimentare sau interschimbabile

Mod de utilizare:
1. Pregătiți: Curățați fața pentru a elimina murdăria și fondul de ten. Produsul blue light de la Espada are eficiență optimă asupra pielii curate, uscate.
2. Țintiți: Apăsați butonul central o dată pentru a activa dispozitivul și orientați-l către pată utilizând lumina roșie.
3. Tratați: Poziționați ușor dispozitivul pe pată și mențineți timp de 30 de secunde, după care acesta va pulsa pentru a vă informa că tratamentul este finalizat. 
4. Repetați: După 30 de secunde, deplasați dispozitivul la o altă pată pe care doriți să o tratați și repetați procedura.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de alimentare
incarcator cu suport
Efect
anti-age

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

Rating FOREO Espada