Treci la conținutul principal

FOREO Imagination

ACTIVAȚI-VĂ IMAGINAȚIA ȘI CREAȚI MASCA VISURILOR DVS.   

Acest preparat unic, fin ca mătasea, a fost creat special pentru a fi combinat cu ingrediente culinare obișnuite. Rezultă o bază ultrahidratantă, pentru o mască făcută în casă. Aplicați masca uniform pe față, iar FOREO Triple Infusion Complex activează vitaminele și mineralele, care pătrund mai adânc în piele. Cu FOREO, descoperiți atât potențialul ingredientelor proaspete, cât și pe cel al propriei imaginații. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ? 
 
Baza măștii faciale FOREO Imagination™ DIY Mask Base este un preparat cosmetic indispensabil adepților unei abordări holistice, de 360°, față de îngrijirea corpului, a minții și a tenului. Combină ingredientele bio selectate într-un smoothie cremos și luxos, care se aplică pe față și pe gât. Compoziția sa intensifică efectul vitaminelor și al mineralelor active din mască, pe care le ajută să pătrundă adânc în piele, astfel încât să poată acționa atât la suprafață, cât și dedesubt. Până unde ajunge puterea imaginației dvs.? 

DESPRE COMPOZIȚIE   

ABSORBȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ
 
Ester – Maximizează capacitatea substanțelor hidrosolubile de a pătrunde în piele.
Acid linoleic – Ajută ingredientele să pătrundă adânc în piele, optimizează nivelul de hidratare, păstrează elasticitatea sănătoasă a pielii și o protejează față de influențele stresante din mediu. 
Propilenglicol – Ajută vitaminele și mineralele să depășească bariera lipidică a pielii.

 

HIDRATARE INTENSĂ 

Acid hialuronic – Înlocuiește umiditatea pierdută și acidul hialuronic produs de piele (care scade cu vârsta), netezește liniile și ridurile fine. În plus, conferă tenului un efect de umplere temporar, dar instantaneu.
Sodiu PCA – Previne pierderea umidității și deshidratarea tenului și ajută la refacerea liantului intercelular care leagă celulele și menține tenul tânăr, hidratat și plin.

ULTRA CALMANTĂ 

Fosfolipide – Fie că suferiți de un ten uscat/iritat sau că vremea rece vă creează probleme, fosfolipidele vă ajută să păstrați umiditatea în piele și să o mențineți plină și hidratată.
Vitamina B5 – Atrage apa din jur în interiorul pielii, conferindu-i un efect luminos și proaspăt. 
Alantoină – Are acțiune emolientă, care menține tenul hidratat și previne uscarea sau iritarea acestuia. În plus, are efect calmant. 

 

BOGATĂ ÎN ANTIOXIDANȚI

Scualenă – Ingredient deosebit de hidratant, sursă de acizi grași nutritivi și de antioxidanți. 
Vitamina E – Antioxidant eficient, care revitalizează tenul și îl protejează împotriva daunelor provocate de radiațiile UV și de radicalii liberi.

 

APLICARE
 
În 3 pași simpli: Imaginați, combinați și aplicați!
1. IMAGINAȚI masca ideală pentru dvs. și pregătiți-o acasă, din ingredientele cele mai proaspete. 
2. COMBINAȚI ingredientele selectate cu o linguriță din baza FOREO Imagination™. 
3. APLICAȚI amestecul folosind aplicatorul FOREO‘s Silicone Skincare Applicator.  
Masca poate fi aplicată și separat (fără ingrediente adiționale, folosind doar baza pentru efectul de calmare, de hidratare și antioxidant).   

Pachetul cu produse FOREO Imagination™ conține și o broșură detaliată și amuzantă, „Recipes of My FOREO Imagination™“, plină cu imagini inspiratoare, cu spațiu pentru propriile rețete de măști faciale făcute în casă. 

Nu uitați să vă împărtășiți propriile creații cu noi și cu restul lumii și, totodată, să explorați noi rețete sub hashtagul #foreoimagination

 

O COMPOZIȚIE CURATĂ ȘI SIGURĂ 

 

                     ● Potrivită pentru vegani
                     ● Pentru orice tip de ten
                     ● Nu este testată pe animale
                     ● Produs testat dermatologic