Filorga Scrub & Maskmască exfoliantă oxigenantă pentru regenerarea celulelor pielii

Filorga Scrub & Mask mască exfoliantă oxigenantă pentru regenerarea celulelor pielii
Filorga Scrub & Mask mască exfoliantă oxigenantă pentru regenerarea celulelor pielii
Economisiți
245RON

Economisiți 30%
55 ml
172RON

Cod: FIL1585 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile Filorga de minim 270 RON, vă oferim un mini set cu produse de top din acest brand. Setul conține: produs de îngrijire împotriva ridurilor din zona ochilor la 4 ml, 7 ml mască împotriva ridurilor și strălucirii pielii, 7 ml cremă pentru îngrijirea complexă antirid.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descrierea produsului Filorga Scrub & Mask
Caracteristici

Masca exfoliantă oxigenată, pentru regenerarea celulelor pielii, Filorga Scrub & Mask oferă pielii un tratament complex. Mai întâi elimină celulele moarte și netezește pielea, apoi îi asigură o hidratare intensă.

Caracteristici:

  • elimină celulele moarte și netezește pielea
  • contractă porii dilatați și umple ridurile
  • lasă pielea luminoasă, netedă și hidratată
  • reface fermitatea pielii și o menține tânără

Compoziție:

  • enzime proteolitice – promovează exfolierea celulelor moarte ale pielii

Mod de aplicare:
Se aplică în strat gros pe pielea curată, evitând zona ochilor. Se masează în piele aproximativ un minut, după care se lasă să acționeze. Vor începe să se formeze bule, care dispar după aproximativ 10 minute. Apoi se va clăti bine fața.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Efect
anti-age, iluminare, revitalizare, exfoliere

Despre brand Filorga

Brandul francez Filorga este specialist în cosmetica anti-îmbătrânire, expertiza sa datând din anii ‘70 ai secolului trecut. Atunci, Dr. Tordjman și-a început cercetările în domeniul anti-îmbătrânirii. Brandul a patentat tehnologia NCTF® - o soluție care încetinește procesul îmbătrânirii și corectează imperfecțiunile deja apărute. Produsele au fost dezvoltate mai întâi de laboratoarele Filorga. Exfoliatoarele din acizi de fructe, mezoterapia și injecțiile cu acid hialuronic au înregistrat un imens succes, printre profesioniștii în dermatologie și cei în medicină estetică.

Inspirat de succesele sale în tratamentele profesionale, Filorga a lansat, în anul 2007, primul său produs pentru uz la domiciliu. Colecția Medi-Cosmetique® oferă soluții neinvazive, dar cu rezultate excelente. Eficiența cremei Filorga Time Filler sau a măștii Meso Mask poate fi testată și acasă, fără a fi necesară o vizită la clinică. Cosmeticele Filorga estompează ridurile și redau pielii strălucirea, densitatea și fermitatea, pielea devenind mai frumoasă, fără imperfecțiuni și fără simptome de îmbătrânire.

Rating Filorga Scrub & Mask