Farmona Mosquito Killer

Spray pentru insecte Spray

Farmona Mosquito Killer Spray pentru insecte Spray
Farmona Mosquito Killer Spray pentru insecte Spray
Farmona Mosquito Killer Spray pentru insecte Spray
Farmona Mosquito Killer Spray pentru insecte Spray
125 ml
25RON

Cod: FAR1443 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
marți 28.05.2019
Farmona Mosquito Killer
125 ml | 25RON

Descriere cosmetice Farmona Mosquito Killer

Repelentul Farmona Mosquito Killer Mosquito Killer respinge efectiv insectele și este neagresiv față de piele.

Caracteristici:

  • respinge insectele zburătoare și nezburătoare
  • nu irită pielea
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Repelentul se aplică pe pielea descoperită sau pe îmbrăcăminte. Nu se aplică pe pielea deteriorată sau iritată și pe ochi.

Caracteristici

Consistență
spray

Despre brand Farmona

Firma Farmona Natural Cosmetics Laboratory a fost înfiinţată în anul 1997 la Cracovia. Bogata sa ofertă include peste 450 de produse cosmetice care, datorită eficienţei ridicate şi siguranţei în aplicare, se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor. De menţionat că Farmona operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka.
Farmona pune un accent enorm pe cercetare şi pe dezvoltare. Toate cremele, şampoanele, gelurile de duş şi celelalte produse ale acestui brand sunt fabricate pe baza celor mai recente cunoştinţe din dermatologie, din farmacie şi din alte discipline.
Cosmeticele Farmona folosesc proprietăţile uimitoare ale plantelor. Conţin extracte de castan, de gălbenele, de ceai verde, de vanilie, de frunze de măsline şi din alte plante. Selectarea ingredientelor este dictată de criterii foarte stricte - Farmona a fost prima companie poloneză de acest gen care a implementat GMP (Good Manufacturing Practice).
Produsele Farmona au devenit de-a lungul timpului sinonime cu eficienţa, cu inovaţia şi cu calitatea fără compromisuri. Faptul că sunt cu adevărat deosebite este dovedit şi de premiile prestigioase câştigate (cum ar fi Europan Medal sau Golden Crocus Award). Brandul Farmona îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care îşi doresc sănătate şi frumuseţe, care sunt pretenţioşi şi care nu se mulţumesc cu puţin.