FacEvolutionHairplus ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor

FacEvolution Hairplus ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor
FacEvolution Hairplus ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor
Livrare gratuită
Economisiți
433RON

Economisiți 9%
4,5 ml
390RON

5 de buc. în stoc | 8.666,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: FAE2757
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Serul pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor FacEvolution Hairplus este un produs unic, fără hormoni, care vă ajută să maximizați lungimea naturală și densitatea genelor. Lungește genele și sprâncenele și le intensifică pigmentarea.

Studiile clinice au dovedit că genele cresc până la lungimea maximă, și anume cu până la 40-45% din lungimea lor inițială, în decurs de 4 până la 8 săptămâni.

Caracteristici:

  • după 4-8 săptămâni, s-a dovedit că lungește genele cu până la 45%
  • accentuează pigmentarea genelor și a sprâncenelor
  • hrănește și fortifică genele
  • aplicarea este ușoară și rapidă
  • se absoarbe instantaneu

Compoziție:

  • extract de ginseng - facilitează circulația în foliculii genelor și ai sprâncenelor
  • vitaminele A, C, E - hrănesc și protejează zona din jurul genelor și a sprâncenelor
  • biopeptide - fortifică structura genelor

Aplicare:
Aplicați 1x pe zi, pe zona genelor sau a sprâncenelor, demachiată în prealabil. Înainte de aplicare, ștergeți bine excesul de produs de pe perie, folosind marginea flaconului. Serul se aplică pe linia de sus (sau de sus și de jos) a genelor.

O cantitate excesivă de ser poate provoca reacții alergice și arsuri sau înroșirea ochilor. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, se spală imediat cu apă. În caz de roșeață sau arsuri ale ochilor, întrerupeți pentru câteva zile utilizarea produsului. Utilizarea acestui produs este interzisă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor aflate sub chimioterapie.

Caracteristici

Culoare
transparent

Brandul cosmetic FacEvolution se adresează femeilor şi frumuseţii lor. Dacă sunteţi în căutarea unor gene mai lungi, unor buze mai pline sau a unui păr mai des şi mai voluminos, atunci produsele FacEvolution sunt exact ceea ce vă trebuie!
Firma FacEvolution a fost înfiinţată în anul 2005, la Salzburg, cu scopul de a le oferi femeilor produse cosmetice inovatoare şi de calitate, care îşi îndeplinesc cu adevărat promisiunile. Cosmetice FacEvolution conţin ingrediente naturale unice, care au rezultate de lungă durată. Efectele cosmeticelor FacEvolution au fost, de asemenea, confirmate prin studii clinice extinse.
În oferta brandului FacEvolution mai găsiţi ser pentru creşterea genelor şi a sprâncenelor, ruj cu efect de mărire a buzelor, suplimente pentru creşterea părului şi întărirea rădăcinilor, loţiune tonică pentru păr deteriorat, precum şi alte produse unice pentru frumuseţea dumneavoastră! Cu produsele FacEvolution puteţi obţine foarte uşor o frumuseţe naturală, fără intervenţii medicale, recăpătându-vă astfel încrederea de sine!