Descrierea produsului Estée Lauder Pure Color Love
Caracteristici

Combinați nu doar nuanțe, ci și texturi. Rujul de buze Estée Lauder Pure Color Love, disponibil în diverse texturi, este excelent pentru un machiaj personalizat și amuzant. Varianta cremoasă, cea cromată și cea cu sclipici au o compoziție balsamică, foarte plăcută și confortabilă pe buze. Versiunea mată acoperă buzele cu un voal de culoare persistent și intens, care nu încarcă deloc buzele. În plus, rezistă perfect ore întregi. Ce look creativ și excentric veți crea cu el?

Caracteristici:

  • ruj în variantele foarte mată, cremoasă, sclipitoare sau cromată
  • îngrijește și hidratează buzele în timpul folosirii
  • formă practică, pentru întindere ușoară
  • excelent pentru combinare și crearea unui efect unic

Mod de utilizare:
Pentru o creație unică, aplicați o nuanță pe buza de sus și altă nuanță pe cea de jos. Apoi presați buzele ușor una de alta. Mai puteți aplica o nuanță pe conturul buzelor și alta în centrul lor. Dacă aplicați un strat de ruj sclipitor peste o bază mată, transformați machiajul de zi într-unul de seară.

Caracteristici

Culoare
roz, roșu
Efect
mat

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Pure Color Love