Estée Lauder Pleasures for Men

eau de cologne pentru barbati 50 ml

6×
Estée Lauder Pleasures for Men eau de cologne pentru barbati 50 ml
Estée Lauder Pleasures for Men eau de cologne pentru barbati 50 ml
50 ml
138RON

Cod: EST0736 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Estée Lauder Pleasures for Men
50 ml | 138RON

Descriere parfum Estée Lauder Pleasures for Men

Parfumul Estée Lauder Pleasures for Men este ca o cascadă de prospețime uimitoare, care îți redă pe loc energia.

  • parfum lemnos picant
  • pentru aventurierul modern
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
nectarine, tonuri acvatice, tonuri verzi
Note inima
chili, coriandru, geranium, ghimbir, lavanda, piper, trandafir
Note baza
abanos, benzoin, lemn de santal, muschi
Grupe de parfumuri
aromatice, picante

Despre brand Estée Lauder

Parfumurile Estée Lauder | Cosmeticele Estée Lauder - Acest brand de renume mondial poartă numele fondatoarei sale, americanca Estée Lauder (născută Josephine Esther Mentzer). Este interesant faptul că Estée a început cu doar patru produse (Crème Pack, Cleansing Oil, Super-Rich All Purpose Crème şi Skin Lotion), pe care le oferea în hotelurile şi în saloanele de frumuseţe din New York.
Filozofia companiei este simplă - fiecare femeie poate arăta foarte bine. Estée a instituit însă şi principiul că este orice clientă trebuie educată, nu numai în ceea ce priveşte cât de frumoase pot deveni, ci şi cum să-şi menţină frumuseţea. Din acest motiv, Estée s-a ocupat intens cu formarea şi cu educarea cosmeticienelor. În puţin timp, mica ei firmă a devenit un concern mondial, ale cărui produse sunt acum disponibile în peste o sută de ţări.
Parfumurile, rimelul, fardurile şi celelalte produse Estée Lauder conţin un număr de ingrediente unice şi de lux (cristale, rubine, safire şi alte pietre preţioase, aur coloidal etc.). Estée Lauder a fost prima care a descoperit efectele glucozaminei (îndepărtează celulele moarte ale pielii) şi se poate mândri cu numeroase brevete.
Nu este deci de mirare că produsele Estée Lauder sunt folosite de numeroase celebrităţi - Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow sau Karen Graham. De un imens succes s-a bucurat în special serul regenerator Advanced Repair, care, în 2007, a câştigat premiul Allure Best of Beauty şi este produsul cel mai bine vândut al companiei. O menţiune specială merită, de asemenea, Youth Dew (combinaţie de ulei şi parfum) sau tonicul exclusiv pentru ten, Re-Nutriv Creme.
Brand-ul Estée Lauder îi atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc să se răsfeţe în fiecare zi, îşi doresc un aspect tineresc şi atrăgător şi caută o cosmetică decorativă excepţională, destinată celor mai exigenţi consumatori.

Rating Estée Lauder Pleasures for Men

Adaugă o nouă recenzie

4.0
6 Evaluare
1
3
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală