Estée Lauder Ideal Matte make up lichid pentru piele normala si mixta

2×
Estée Lauder Ideal Matte make up lichid  pentru piele normala si mixta
Estée Lauder Ideal Matte make up lichid  pentru piele normala si mixta
culoare 03 Outdoor Beige SPF 8 30 ml

Cod: EST0085 | Acest produs este momentan indisponibil

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten normal, ten mixt
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Nuanță fond de ten
medium

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Ideal Matte2