Estée Lauder Extreme Lashesset cadou

Estée Lauder Extreme Lashes set cadou
Estée Lauder Extreme Lashes set cadou

Cod: EST10669 | Acest produs este momentan indisponibil

Little Black Primer bază pentru mascara 2,8 ml + Sumptuous Extreme mascara pentru un maxim de volum 8 ml + Double Wear eyeliner khol 0,8 g

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru curbare, pentru volum
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Extreme Lashes