Estée LauderDouble Wear Stay-in-Place Lip Pencil creion contur pentru buze

1×
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil creion contur pentru buze
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil creion contur pentru buze
culoare 04 Rose 1.2 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: EST10814
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Estée Lauder de peste 350 RON și vă oferim cadou un mini set pentru îngrijirea pielii cu o geantă frumoasă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Buze senzuale și sexy la orice apariție! Creionul de buze Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place cu un design elegant, previne migrarea neintenționată a rujului și ajută la crearea formei perfecte a buzelor. Textura cremoasă a produsului asigură o aplicare ușoară, oferind în același timp o senzație confortabilă și plăcută, rezistentă pe durata întregii zile.

Caracteristici:

  • conturează și accentuează perfect buzele
  • pentru rezistență de lungă durată
  • asigură o definire precisă
  • aderă perfect la ten
  • nuanță intensă

Ingrediente:

  • ceară de albine – hidratează și îngrijește buzele

Cum se utilizează:
Folosiți pensula de buze integrată pentru a aplica rapid și ușor rujul sau luciul dorit, iar cu ajutorul creionului veți obține buze frumos conturate și evidențiate.

Notino tip:
Se îndepărtează rapid cu demachiantul Estée Lauder Take It Away.

Caracteristici

Culoare
roz, vișiniu

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.