Estée LauderBronze Goddess autobronzant și iluminator

Estée Lauder Bronze Goddess autobronzant și iluminator
Estée Lauder Bronze Goddess autobronzant și iluminator
Economisiți
244RON

Economisiți 5%
24 g
230RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 958,33RON / 100 g, incl. TVA | Cod: EST10997
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Estée Lauder de peste 350 RON și vă oferim cadou un mini set pentru îngrijirea pielii cu o geantă frumoasă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Adorați vara și vă doriți un ten frumos bronzat tot anul? Folosiți bronzerul și iluminatorul Estée Lauder Bronze Goddess. Paleta cu oglinjoară conține 2 bronzere și un iluminator, care conferă tenului o tentă de bronz natural. Indiferent dacă afară este vară toridă sau iarnă geroasă.

Caracteristici:

  • 2 bronzere și un iluminator, într-o paletă de lux
  • conferă tenului un aspect bronzat
  • iluminează natural chipul
  • conține o oglinjoară practică

Aplicare:
Nuanțele mai închise de bronzer Estée Lauder Bronze Goddess se folosesc la accentuarea contururilor. Aplicați-le pe marginile frunții, sub pomeți, pe partea de jos a bărbiei și pe marginile nasului. Pudra iluminatoare se aplică pe porțiunile pe care doriți să le evidențiați.

Caracteristici

Consistență
compact

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.