EssenceLash Like a Boss genefalse

Essence Lash Like a Boss gene  false
Essence Lash Like a Boss gene  false
Economisiți
52RON

Economisiți 36%
01
33RON

În stoc | 33,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: ESS08696
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Essence de peste 30 RON și vă oferim cadou un luciu de buze.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Doriți să dați machiajului dvs. o nouă dimensiune, care să vă facă să vă simțiți realmente unică? Genele false Essence Lash Like a Boss adaugă privirii o profunzime maximă, iar ochii dvs. devin un magnet, care atrage privirile tuturor celor din jur.

Caracteristici:

  • creează un efect dramatic
  • sunt foarte ușoare și aproape că nu se simt pe ochi
  • foarte ușor de aplicat
  • adezivul este inclus în pachet

Cum se utilizează:
Puteți scurta mai întâi genele false, la o lungime adecvată mărimii ochilor dvs. Întindeți adezivul pe bandă, lăsați scurt timp să se usuce și lipiți banda pe pleoapă, cât mai aproape de genele naturale.

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.