Escentric MoleculesMolecule 01 + Patchouli Eau de Toilette unisex

Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli Eau de Toilette unisex
Livrare gratuită
100 ml
533RON

533,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ECN01239 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum care se încadrează perfect în stilul dvs. și care devine rapid noua dvs. semnătură. Apa de toaletă unisex Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli vă cucerește de la prima parfumare și nu va încerca niciodată să vă surprindă.

  • pentru toți cei care nu se tem să iasă în evidență
  • parfum unisex

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
frunze de patchouli, Iso E Super
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli