Escentric MoleculesMolecule 01 + Mandarin Eau de Toilette unisex

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin Eau de Toilette unisex
100 ml

Cod: ECN01238 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin
Compoziție

Apa de toaletă unisex Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin oferă un duo ideal: tonuri proaspete și de fructe. Un parfum debordând de energie, care vă ține companie toată vara - și nu numai.

  • pentru optimiștii iremediabili
  • parfum unisex

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
mandarina, Iso E Super
Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin