Escentric Molecules Escentric 04 Eau de Toilette unisex

2×
Escentric Molecules Escentric 04 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Escentric 04 Eau de Toilette unisex
Livrare gratuită
100 ml
337RON

337RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ECN0454 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Escentric Molecules Escentric 04
Compoziție

Descoperiți aroma unică și versatilă a apei de toaletă unisex Escentric Molecules Escentric 04! Parfumul are la bază Javanolul, care este o moleculă de tipul lemnului de santal, pură și transparentă. Această formulă scoate în evidență notele de grapefruit, rezultând o aromă unică.

  • aromă lemnoasă
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru zi dar și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
O interpretare unică și proaspătă a unui parfum de lemn de santal, care se deschide cu tonuri amare de coajă de grapefruit, piper roz, lime, ienupăr și marijuana. Inima aromei este compusă din orris, frezie, osmanthus, hedione și trandafir, iar baza dezvăluie note de labdanum, mosc, abroxan, Iso E Super, mastic și Javanol.

Povestea parfumului
Geza Schoen spune: „Dar Javanolul este ca trufele. Câteva felii de trufă rasă peste pastele tale sunt suficiente pentru a te transporta în cer” despre molecula care stă la baza parfumului.

Compoziție

Compozitie
lemn de santal, osmanthus heterophyllus, galbanum, mastic, ienupar, grapefruit, trandafir
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Escentric 042