Escentric Molecules Escentric 02 Eau de Toilette unisex

5×
Escentric Molecules Escentric 02 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Escentric 02 Eau de Toilette unisex
Livrare gratuită
100 ml
328RON

328,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ECN0053 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Escentric Molecules Escentric 02
Compoziție

Trăiți-vă viața după bunul plac, fără să țineți cont de părerea altora. Nu vă uitați înapoi. Apa de toaletă unisex Escentric Molecules 02 este creată pentru toți cei care refuză limitele. Compoziția este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru că, în lumea parfumurilor de nișă, limitele nu există.

  • un parfum post-modernist, bazat pe substanțe sintetice moderne
  • lemnos și ambrat, dar totuși lejer
  • se dezvoltă frumos pe vreme caldă

Compoziția parfumului
Parfumul Escentric 02 conține cea mai mare concentrație de Ambroxan posibilă (13,5 %), molecule sintetice cu o aromă asemănătoare ambrei. Ambroxanul este amestecat cu hedion, o moleculă verde, de iasomie, pentru un efect fresh asemănător celui de gin cu tonic. Caracterul lemnos radiant este datorat moleculei Iso E Super, care miroase a creioane ascuțite.

Povestea parfumului
Brandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules a fost fondat în anul 2006. Geza Schoen s-a hotărât să pătrundă pe piață cu un concept provocator, care reacționează la modul în care sunt create și vândute parfumurile la momentul actual. Conceptul său reprezintă o demistificare a întregului proces. Fiecare parfum al brandului Escentric Molecules este de-a dreptul neobișnuit și provocator. 

Compoziție

Compozitie
ambroxan, Iso E Super, iasomie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Escentric 025