Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette unisex

14×
Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette unisex
Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette unisex
Livrare gratuită
100 ml
434RON

434,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ECN0050 | În stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Escentric Molecules Escentric 01
Compoziție

Încercați esența aromată a creativității și a originalității. Apa de toaletă unisex Escentric Molecules Escentric 01 demitizează știința creării parfumurilor, spre bucuria iubitorilor de arome lemnoase, care adoră să „vadă“ mai departe decât alții și să încerce primii ceva nou și unic.

  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • o compoziție floral-lemnoasă
  • pentru fiecare zi, pe tot parcursul anului

Compoziția parfumului
Ingredientul principal al parfumului este Iso E Super®, o moleculă aromatică, al cărei parfum delicat lemnos, cu profunzimi misterioase, conferă întregii compoziții o aură catifelată. Un rol important joacă și acordurile de iris, de lămâie suculentă de Amalfi și de piper roz ușor picant. Tradiționala compoziție piramidală este înlocuită la Escentric 01 cu un punct focal, o notă de bază persistentă: în acest caz, moscul cald, acompaniat de tonuri lemnoase.

Povestea parfumului
Escentric 01 este un parfum unisex, lemnos, cu note florale și de mosc, de la brandul german de parfumuri de nișă Escentric Molecules, brand fondat în anul 2006 ca o provocare adusă parfumeriei tradiționale. Creatorul german de parfumuri Geza Schoen s-a hotărât să pătrundă pe piață cu un concept provocator, care reacționează la modul în care sunt create și vândute parfumurile la momentul actual. Conceptul său reprezintă o demistificare a întregului proces. Fiecare parfum al brandului Escentric Molecules este de-a dreptul neobișnuit și provocator.

Compoziție

Compozitie
iris, piper roz, Iso E Super
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Am scris despre Escentric Molecules Escentric 01
Articole

Despre brand Escentric Molecules

Parfumurile Escentric Molecules au fost lansate în anul 2006 și au devenit de la o zi la alta un fenomen mondial absolut. Succesul acestora rezidă în compoziția absolut unică, adesea construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism face ca parfumurile Escentric Molecule să fie atât de neobișnuite.

Escentric Molecules celebrează parfumeria ca pe o artă a chimiei. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie în aceste parfumuri de nișă, a fost creată în laborator în anul 1973.

A fost însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Acesta a creat 2 parfumuri - Escentric Molecules Molecule 01 și Escentric Molecules Molecule 02 - legate între ele tocmai de acest ingredient special.

Parfumurile Escentric Molecules sunt persistente și au fost create pentru toți cei în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma lor inedită creează pe fiecare piele o poveste parfumată irepetabilă.

Rating Escentric Molecules Escentric 0114