Escada Summer Festival Eau de Toilette pentru femei

Escada Summer Festival Eau de Toilette pentru femei
Escada Summer Festival Eau de Toilette pentru femei
100 ml
189RON

189,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ESC01741 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 16.04.2021

Descriere Escada Summer Festival
Compoziție

Top de top! Așa putem descrie apa de toaletă pentru femei Escada Summer Festival, precum și inegalabilul festival de vară Coachella, care a inspirat creația acesteia. Toate experiențele și emoțiile care însoțesc cel mai mare eveniment muzical al anului au fost transpuse într-un parfum, de care vă puteți bucura oricând doriți.

  • un parfum de flori și fructe, ideal pentru zile de vară
  • ediție limitată pentru anul 2021
  • un parfum perfect pentru fete și femei tinere

Compoziția parfumului
Din primele momente, aroma florilor de cireș, cu un subton răcoritor de cuburi de gheață, vă transportă direct la bar. Urmează parfumul mandarinei proaspete și al iasomiei delicate și îmbătătoare. Doza de senzualitate este asigurată de caracterul picant al lemnului de santal, care iese în evidență la estomparea compoziției.

Povestea parfumului
Însorita Californie, dans, desculț prin iarbă, cocktailuri, prieteni, vedete ale scenei muzicale, influenceri, o noapte în scântei de artificii – toate sunt indisolubil legate de festivalul american de muzică Coachella, iar de acum înainte li se adaugă și parfumul Escada Summer Festival.

Conturul buzelor care decorează flaconul face referire la machiajul extravagant, tipic pentru vizitatoarele acestui festival. Parfumul este perfect pentru mileniali și pentru generația Z, care iubesc verile cu prietenii și festivalurile.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
gheață, floare de cireș
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Jasmine (arab)
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Escada

Escada este un nume sonor în lumea modei și a parfumurilor. Look-ul Glamour este caracteristic pentru Escada și transpare în toate colecțiile, de la rochii de seară, la ținute de toată ziua. Femeia care folosește Escada radiază senzualitate, eleganță și are un stil propriu, modern și inconfundabil.

Fenomenul cu numele Escada s-a născut în anul 1978 la Munchen, farmecul său original purtând amprenta stilistică a soților Wolfgang și Margaretha Ley. Cei doi au ales pentru casa lor de modă numele unui cal de curse campion, pe care au pariat și au câștigat.

Primul parfum Escada a fost lansat în anul 1990, iar trei ani mai târziu a început tradiția parfumurilor de sezon, care au devenit tipice pentru acest brand. În fiecare vară, Escada lansează un parfum special în ediție limitată, care îmbogățește astfel oferta sezonului. Compozițiile exuberante și proaspete ale parfumului Escada sunt concepute pentru toate femeile care iubesc viața și vor să o trăiască la maximum.

Rating Escada Summer Festival