EP Line Frozenset cadou II. pentru copii

EP Line Frozen set cadou II. pentru copii
EP Line Frozen set cadou II. pentru copii

Cod: EPL04085 | Acest produs este momentan indisponibil

gel de duș 100 ml + Eau de Toilette 50 ml

Descriere parfum EP Line Frozen
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum EP Line Frozen. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • un mix de produse pentru utilizarea zilnică
  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • gel de duș 100 ml
  • Eau de Toilette 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand EP Line

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.

Rating EP Line Frozen