EP Line Crayola Tub Tones

tablete colorate efervescente pentru baie

EP Line Crayola Tub Tones tablete colorate efervescente pentru baie
EP Line Crayola Tub Tones tablete colorate efervescente pentru baie
15 x 10 g
28RON

Cod: EPL03904 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
EP Line Crayola Tub Tones
15 x 10 g | 28RON

Descrierea produsului EP Line Crayola Tub Tones

Produsul EP Line Crayola Tub Tones îngrijește delicat pielea copilului la îmbăiere.

Caracteristici:

  • îngrijește delicat pielea copilului
  • se clătește ușor
  • miroase plăcut

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand EP Line

Cosmeticele EP Line combină distracția cu produsele de îngrijire a corpului de primă clasă. Produsele brandului EP Line se recunosc de la prima vedere, după ambalajele vesele, cu motive din personajele animate îndrăgite, cum ar fi Ștrumfii, Ursulețul Winnie, Barbie și Shrek.

Datorită compoziției lor naturale și delicate, cosmeticele EP Line sunt potrivite pentru copii mici și adolescenți. Oferta EP Line conține produse pentru pielea, părul și dinții sensibili ai copiilor. Foarte populară este, de asemenea, colecția de apă de toaletă pentru copii, cu o aromă ușoară, apreciată în special de toate micile prințese. Asortimentul bogat este binevenit și pentru adulți, pentru care EP Line oferă geluri de duș, spumă de ras, deodorant și apă de toaletă.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești. Cosmeticele EP Line sunt fabricate în UE, iar produsele sunt fiabile și sigure. Cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale, fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.