Emanuel Ungaro Divaeau de parfum pentru femei

19×
Emanuel Ungaro Diva eau de parfum pentru femei
Emanuel Ungaro Diva eau de parfum pentru femei
100 ml

Cod: EMA0053 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege cadoul preferat în coșul de cumpărături. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Emanuel Ungaro Diva
Compoziție

Și dvs. puteți fi o divă, la fel ca apa de parfum pentru femei Emanuel Ungaro Diva. Cu Diva, deveniți grațioasă și fermecătoare, iar bărbații vă cad la picioare. Simbol al feminității autentice, parfumul este o odă dedicată muzelor. 

  • un parfum floral de tip chypre
  • apreciat de doamnele care apreciază eleganța
  • un parfum mai intens, potrivit pentru seară

Compoziția parfumului
Primele acorduri, de cardamon picant, mandarine suculente și bergamotă, vă readuc zâmbetul pe buze. Acesta persistă și după ce descoperiți în inima parfumului îmbătătoarele flori de narcise, de trandafiri și de ylang-ylang. La final, combinația de vanilie, cu miere de albine, lemn de santal și ambră amplifică experiența magică a parfumului Emanuel Ungaro Diva.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, aldehide, bergamota, coriandru, mandarina, tuberoza
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iris, trandafir, Ylang-Ylang, garoafa, iasomie, narcisa
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, miere, cihlimbar, mosc, vanilie, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Emanuel Ungaro

Creatorul francez de modă Emanuel Ungaro este cunoscut pentru stilul său îndrăzneț și provocator. Fiu de croitor, a învățat să iubească meseria de la tatăl său. La 23 de ani, Emanuel s-a mutat la Paris, unde a avut șansa de a crea modă pentru Cristóbal Balenciaga. Ulterior, și-a deschis propria casă de modă haute couture și, astfel, s-a născut brandul Emanuel Ungaro. Modele elegante și sexy, materiale drapate, culori vii şi modele îndrăznețe – aceasta este semnătura renumitului designer.

Primul parfum Emanuel Ungaro, Diva, a apărut în anii ‘80. Un parfum frumos, clasic feminin, cu un flacon tipic pentru creațiile lui Emanuel. Nici varianta masculină nu s-a lăsat mult așteptată. Odată cu intrarea în noul mileniu, au apărut și alte parfumuri senzuale, la fel de fascinante și de elegante ca și emblematicele creații de modă Emanuel Ungaro.

Rating Emanuel Ungaro Diva