EcodentaSensitive Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili

Ecodenta Sensitive Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili
Ecodenta Sensitive Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili
100 ml

Cod: ECD00869 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ecodenta Sensitive Whitening

Pasta de dinți Ecodenta Sensitive Whitening întărește smalțul dentar și protejează dinții împotriva cariilor și a sensibilității crescute.

Caracteristici:

  • fortifică smalțul dentar
  • albește dinții
  • previne formarea cariilor dentare
  • reduce sensibilitatea dinților
  • curăță eficient dinții
  • întărește smalțul dentar

Ingrediente:

  • fără fluorură

Cum se utilizează:
Dinții se curăță de cel puțin de 2 x pe zi, cu o periuță de bună calitate. Se clătește bine cavitatea bucală. Se finalizează curățarea prin folosirea aței sau a periei interdentare.

Despre brand Ecodenta

Pastele de dinți oferite de brandul Ecodenta sunt rezultatul corelării între știința modernă și natură. Sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase și ecologice. Pastele nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Produsele Ecodenta au fost create în colaborare cu Universitatea de Științe Medicale din Lituania și sunt testate de către stomatologi. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active din plante selectate, care elimină rapid și ușor problemele dinților sau ale gingiilor. Conțin, de asemenea, kalident, o sursă naturală de calciu, care vindecă fisurile și defectele de la suprafața dinților, previne apariția cariilor dentare și are un efect dezinfectant natural.

Pastele conțin și ingredientul activ teavigo, existent în ceaiul verde, cu efecte dovedite științific. Teavigo are efect antibacterian, protejează dinții de tartru și păstrează cavitatea bucală proaspătă, un timp îndelungat. Protejați-vă dinții printr-o curățare regulată, folosind o pastă de dinți de calitate!

Rating Ecodenta Sensitive Whitening