Dsquared2Green Wood balsam după bărbierit pentru bărbați

Dsquared2 Green Wood balsam după bărbierit pentru bărbați
Dsquared2 Green Wood balsam după bărbierit pentru bărbați
100 ml

Cod: DS200784 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Dsquared2 Green Wood
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Dsquared2 Green Wood este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • face plăcere oricărui bărbat
  • este cadoul perfect, mai ales dacă îl oferiți împreună cu parfumul
  • reduce roșeața și calmează pielea
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție

Compoziție

Consistență
balm

Despre brand Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Astfel sună sloganul casei de modă Dsquared2, ale cărei creații combină tendințele mondiale cu stilul italian și cu clasicismul. Parfumurile Dsquared2 sunt la fel de originale, de elegante și de provocatoare ca și confecțiile acestui brand italian.

În spatele brandului Dsquared2 se află gemenii canadieni Dean și Dan Caten, care au fondat împreună, în 1986, brandul de modă pentru femei DEanDan. În 1991, cei doi frați s-au mutat la Milano, unde au lucrat ca designeri pentru casele de modă Versace și Diesel. În anul 1995, au fondat propriul brand Dsquared2, care a câștigat rapid popularitate printre vedetele de nivel mondial, precum Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake și Christina Aguilera.

Primul parfum bărbătesc al brandului – Dsquared2 He Wood – a fost lansat în 2007. Un an mai târziu, i s-a adăugat apa de parfum pentru femei Dsquared2 She Wood. După cum sugerează și numele, aroma lemnului joacă un rol major în ambele parfumuri. Merită menționate și Wood Dsquared2 Pour Homme – parfum lemnos citric pentru bărbați sau Wood Dsquared2 Pour Femme - apă de toaletă pentru femei, renumită pentru tonurile sale floral-lemnoase.

Rating Dsquared2 Green Wood