DKNYBe Delicious Eau de Parfum pentru femei

98×
DKNY Be Delicious Eau de Parfum pentru femei
DKNY Be Delicious Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
473RON

Economisiți 51%
100 ml
231RON

În stoc | 231,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DKN0021
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri DKNY la 100 ml și vă oferim cadou parfumul pentru femei Be Delicious la 30 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 20.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 19.01.2022

Descoperiți atmosfera orașului care nu doarme niciodată. DKNY Be Delicious este un parfum energic, inspirat de stilul de viață din New York. Combinația de ingrediente atent selecționate induce senzații de inocență, de irezistibilitate și de mister.

  • un parfum proaspăt, de flori și de fructe
  • pentru femei puternice și fermecătoare, la orice vârstă
  • potrivit mai ales pentru primăvară și vară

Compoziția parfumului
Parfumul DKNY Be Delicious debutează cu nuanțele proaspete de castravete și de grepfrut, care se contopesc cu delicata magnolie. Inima parfumului constă în tonurile distincte ale mărului, completate de o aromă gingașă, de flori. În rolul principal al bazei parfumului se prezintă captivanta ambra albă.

Povestea parfumului
Parfumul renumitei creatoare de modă Donna Karan evocă atmosfera unei nopți la New York, plină de energie, de emoții și de distracție. Captivant și irezistibil, parfumul trezește dorința de a trăi la maxim. Be Delicious radiază emoțiile orașului New York – este plin de dragoste, de viață și de spirit de aventură. Parfumul a fost lansat în 2004.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
magnolie, mar, grapefruit, castravete
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta, tuberoza, lacramioare, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra albă, lemn de santal, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.