Treci la conținutul principal
Diva & Nice Cosmetics Professional pensula pentru fard de ochi
Diva & Nice Cosmetics Professional pensula pentru fard de ochi
Diva & Nice Cosmetics Professional pensula pentru fard de ochi

Firma cehă Diva & Nice Cosmetics, fondată în 1994, este specializată în vânzarea unor produse cosmetice decorative şi a unor accesorii (pufuri de pudră, perii, pensete, foarfece, bureţi de machiaj şi multe altele). În bogata sa ofertă puteţi găsi şi multe alte produse interesante.
Filozofia Diva & Nice Cosmetics este simplă: aprovizionarea pieţei cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Important de adăugat este faptul că reuşeşte să-şi îndeplinească foarte bine obiectivul. De o mare popularitate se bucură, de exemplu, preparatele pentru ochi şi genele false cu lipici Diva & Nice Cosmetics. O menţiune specială merită şi oglinjoarele artistice, de diferite forme şi modele (în formă de inimă, ovale, pătrate etc.).
Diva & Nice Cosmetics a devenit treptat sinonim cu frumuseţea şi cu atractivitatea. Produsele sale se disting prin uşurinţa în utilizare şi prin funcţionalitatea ridicată. Încercaţi-le şi veţi vedea că vă vor încânta! Brandul Diva & Nice Cosmetics îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să arate perfect şi captivant, care aleg de multe ori cu ochii şi care doresc să-şi sublinieze stilul propriu.  

Diva & Nice CosmeticsProfessional pensula pentru fard de ochi

1×
Livrare gratuită
19RON
Mai avantajos cu 42%
MAX 519/05 1 buc
11RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 11,00RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: DIV1955
1
Sameday - Express
începând de mâine miercuri 22.05.2024
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 22.05.2024