Diva & Nice CosmeticsAccessories penseta

4×
Diva & Nice Cosmetics Accessories penseta
Diva & Nice Cosmetics Accessories penseta
Livrare gratuită
Economisiți
25RON

Economisiți 36%
16RON
Pink
În stoc | 16,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: DIV2057
1
Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Penseta Diva & Nice Cosmetics Accessories îndepărtează toate firele de păr nedorite și asigură modelarea perfectă a sprâncenelor.

Caracteristici:

  • capetele sunt teșite înclinat
  • smulge firele de păr cu precizie și fără dureri inutile
  • prinde chiar și cele mai fine fire

Cum se utilizează:
Firul se prinde cât mai aproape de rădăcină și se smulge, cu o mișcare bruscă. Părul se smulge mai bine, mai ușor și mai puțin dureros după o baie sau după încălzirea zonei cu un prosop cald, ceea ce relaxează pielea.

Firma cehă Diva & Nice Cosmetics, fondată în 1994, este specializată în vânzarea unor produse cosmetice decorative şi a unor accesorii (pufuri de pudră, perii, pensete, foarfece, bureţi de machiaj şi multe altele). În bogata sa ofertă puteţi găsi şi multe alte produse interesante.
Filozofia Diva & Nice Cosmetics este simplă: aprovizionarea pieţei cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Important de adăugat este faptul că reuşeşte să-şi îndeplinească foarte bine obiectivul. De o mare popularitate se bucură, de exemplu, preparatele pentru ochi şi genele false cu lipici Diva & Nice Cosmetics. O menţiune specială merită şi oglinjoarele artistice, de diferite forme şi modele (în formă de inimă, ovale, pătrate etc.).
Diva & Nice Cosmetics a devenit treptat sinonim cu frumuseţea şi cu atractivitatea. Produsele sale se disting prin uşurinţa în utilizare şi prin funcţionalitatea ridicată. Încercaţi-le şi veţi vedea că vă vor încânta! Brandul Diva & Nice Cosmetics îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să arate perfect şi captivant, care aleg de multe ori cu ochii şi care doresc să-şi sublinieze stilul propriu.