Diva & Nice Cosmetics Accessoriescleste pentru curbarea genelor

Diva & Nice Cosmetics Accessories cleste pentru curbarea genelor
Diva & Nice Cosmetics Accessories cleste pentru curbarea genelor
Livrare gratuită
16RON

Cod: DIV2058 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descrierea produsului Diva & Nice Cosmetics Accessories

Produsul Diva & Nice Cosmetics Accessories intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • aplicare rapidă și ușoară

Despre brand Diva & Nice Cosmetics

Firma cehă Diva & Nice Cosmetics, fondată în 1994, este specializată în vânzarea unor produse cosmetice decorative şi a unor accesorii (pufuri de pudră, perii, pensete, foarfece, bureţi de machiaj şi multe altele). În bogata sa ofertă puteţi găsi şi multe alte produse interesante.
Filozofia Diva & Nice Cosmetics este simplă: aprovizionarea pieţei cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Important de adăugat este faptul că reuşeşte să-şi îndeplinească foarte bine obiectivul. De o mare popularitate se bucură, de exemplu, preparatele pentru ochi şi genele false cu lipici Diva & Nice Cosmetics. O menţiune specială merită şi oglinjoarele artistice, de diferite forme şi modele (în formă de inimă, ovale, pătrate etc.).
Diva & Nice Cosmetics a devenit treptat sinonim cu frumuseţea şi cu atractivitatea. Produsele sale se disting prin uşurinţa în utilizare şi prin funcţionalitatea ridicată. Încercaţi-le şi veţi vedea că vă vor încânta! Brandul Diva & Nice Cosmetics îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care doresc să arate perfect şi captivant, care aleg de multe ori cu ochii şi care doresc să-şi sublinieze stilul propriu.  

Rating Diva & Nice Cosmetics Accessories