Diptyque Oud Palao Eau de Parfum unisex

4×
Diptyque Oud Palao Eau de Parfum unisex
Diptyque Oud Palao Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
75 ml
614RON

818,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DIP0699 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Diptyque Oud Palao
Compoziție

Apa de parfum orientală, perfectă atât pentru femei cât și pentru bărbați, este Diptyque Oud Palao! Lemnul oud este una dintre cele mai rare și mai vechi esențe din parfumerie. Este punctul central al aromei, care își datorează numele comunității palao din Laos. Estul se întâlnește cu Vestul în această combinație de oud cu vanilie și trandafir.

  • aromă orientală
  • atât pentru bărbați cât și pentru femei
  • potrivit pentru zi și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Tonurile lemnoase de oud se îmbină perfect cu tabac, cu acorduri delicate de trandafir și vanilie dulce, care oferă profunzime compoziției.

Povestea parfumului
Oudul își datorează parfumul intens rășinii bogate produse de arborele Aquilaria Crassna, ca răspuns la un atac exterior al ciupercilor sau paraziților.

Compoziție

Compozitie
tabac, galeopsis ladanum, camfor, rom, lemn de santal, trandafir bulgaresc, patchouli, oud, vanilie Madagascar
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Oud Palao4