DiptyqueEau Duelle Eau de Toilette unisex

3×
Diptyque Eau Duelle Eau de Toilette unisex
Diptyque Eau Duelle Eau de Toilette unisex
50 ml

Cod: DIP0658 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Eau Duelle
Compoziție

Farmecul parfumului constă în faptul că se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Fiecare își descoperă nota preferată și la fiecare se dezvoltă altfel. Apa de toaletă unisex Diptyque Eau Duelle arată frumos pe măsuța de toaletă și, în plus, o puteți împărtăși cu draga dvs. jumătate.

  • parfum oriental
  • parfum picant
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Compozitie
sofran, olibanum, ienupar, cardamom, elemi, bergamota, piper roz, vanilie, mosc, cihlimbar, ceai negru
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Eau Duelle3