Dior Miss Dior Blooming Bouquet

eau de toilette pentru femei 100 ml

6×
Dior Miss Dior Blooming Bouquet eau de toilette pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
468RON

Cod: CHD0616 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 22.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Dior Miss Dior Blooming Bouquet
100 ml | 468RON

Descriere parfum Dior Miss Dior Blooming Bouquet

Parfumul feminin de lux Miss Dior Blooming Bouquet celebrează frumuseţea şi discreţia mugurului care se deschide. Parfumul este inspirat de gândul că florile sunt pentru femei creaţii dumnezeieşti. Înveliţi-vă în subtilitatea delicată, dezvăluindu-i astfel frumuseţea pură. Cu acest parfum vă veţi simţi neobişnuit de senzuală şi de atrăgătoare!   

Brandul Christian Dior este recunoscut pentru atitudinea sa pozitivă privind florile.  În parfumul Miss Dior Blooming Bouquet sunt captate, cu ajutorul florilor, cele mai delicate nuanţe ale feminităţii. Aroma acestui parfum este deosebit de gingaşă, cu un iz bucolic. Apa de toaletă Miss Dior Blooming Bouquet este inspirată de emblematicele rochii înflorate, create de Christian Dior pentru a ilustra idealul feminin.    

Eleganta compoziţie Miss Dior Blooming Bouquet este neobişnuit de senzuală şi plină de tonuri delicate, care vă conferă graţie. Mandarina răcoritoare de la începutul parfumului vă captivează cu nota sa atractivă. În inima florală a parfumului se ascund acordurile piersicii zemoase şi ale caiselor. Această combinaţie dă impresia de feminitate şi de seducţie. Acordul unic de bujor este incredibil de senzual şi de delicat. Seducătorul trandafir tulbură orice bărbat. Finalul parfumului este foarte discret. Ascunde în interior cea mai curată esenţă de mosc. Parfumul feminin Miss Dior Blooming Bouqet devine semnătura dumneavoastră unică, după care vă vor recunoaşte cei din jur.  Totodată, această apă de toaletă este foarte discretă şi subtilă.

Unicul parfum Miss Dior Blooming Bouquet ascunde fragilitatea petalelor de flori, fiind totodată plin de forţa farmecului feminin. Tonurile nobile ale acestui parfum reprezintă un accesoriu perfect pentru o femeie tânără cu suflet romantic, care îşi doreşte să fie elegantă. Chipul parfumului Miss Dior Blooming Bouquet este populara actriţă americană Natalie Portman. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Note varf
mandarina siciliana
Note inima
bujor roz, caise, piersica, trandafir de Damasc
Note baza
mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Dior

Parfumurile Dior | Cosmetica Dior – simbolul etern al eleganţei, al perfecțiunii și al luxului. Dior, unul dintre cel mai exclusivist brand franțuzesc de lux, a fost fondat în anul 1946 de către renumitul creator Christian Dior. Astăzi, portofoliul acestei mărci cuprinde modă de mare prestigiu, articole din piele, accesorii de modă, încălțăminte, bijuterii, ceasuri, parfumuri și cosmetice.
Christian Dior s-a născut la începutul secolului al XX-lea în Normandia, în familia unui comerciant de îngrășăminte. Cu mulți ani înainte de a se stinge din viaţă în 1957, a devenit unul dintre cei mai influenți designeri de modă din lume; în tinereţe, a studiat relațiile internaționale și a lucrat într-o galerie. Imediat după război a pus bazele primei case de modă din Paris și, în curând, a devenit faimos datorită revoluției pe care a creat-o în ceea ce priveşte toaleta feminină (legendarul „New Look“); treptat, şi-a extins afacerile în peste 15 țări de pe mapamond. Marca Dior este vie și sinonimă cu eleganţa clasică, accentuând feminitatea și frumusetea, chiar și după moartea lui Christian Dior la numai cincizeci și doi de ani, din cauza insuficienței cardiace.
Firma Dior a intrat în domeniul parfumurilor în anul 1947, cu parfumul Miss Dior, numit după Catherine, sora lui Christian. Aproape imediat, extrem de populară aromă florală cu nuanţe de chiparos a produs o revoluţie în lumea parfumurilor. Astăzi, casa Dior are în portofoliu peste 150 de parfumuri, la care au contribuit un număr enorm de „nasuri“ cu nume dintre cele mai sonore.
Printre cele mai faimoase găsim impetuoasa, misterioasa și revoluționara colecţie Christian Dior Poison. Parfumul Poison Dior for Women, lansat în 1985, a devenit o legendă datorită combinaţiei alchimice fără concurență dintre tonurile picante, de fructe și lemnoase. Foarte populară este de asemenea colecţia bărbătească Fahrenheit. Primul parfum din cadrul acesteia, Fahrenheit Dior for Men din anul 1988, este o combinaţie floral-lemnoasă și de mosc, iar cel mai nou, Fahrenheit Le Parfum Dior for Men (2014) reprezintă cea mai intensă variantă a armoniei de contraste caracteristică acestei colecţii.
La baza produselor de îngrijire a pielii  Dior se află dorinţa lui Christian Dior de a face femeile nu doar mai frumoase, ci și mai fericite. De aceea au întotdeauna un efect dublu. Imediat după aplicare, fac pielea mai frumoasă, iar prin folosirea pe termen lung substanţele active pătrund din ce în ce mai profund în piele, având efecte cu adevărat grandioase și de lungă durată. Indiferent ce alegeţi din larga paletă de creme, măşti și seruri cu diverse efecte, fie că vă răsfăţaţi corpul cu un produs hrănitor, modelator sau întăritor sau că vă oferiţi o curăţire perfectă a pielii, aveţi siguranţa unei calităţi de vârf, a unor rezultate excelente și a senzaţiei de lux, încă de pe parcursul aplicării. În ceea ce priveşte îngrijirea pielii, Dior nu uită nici de bărbaţi.
Dior este unic, printre altele și prin folosirea etnobotanicelor. De zeci de ani cercetătorii săi aleg flori cu calităţi excepţionale, le cultivă și extrag ingrediente naturale cu un potenţial cosmetic absolut unic. Dior foloseşte o tehnică manuală unică, dificilă și perfecţionistă la maximum și, în acelaşi timp, cooperează cu cercetători de vârf, care folosesc tot ce este mai bun din tehnologia avansată, pentru a pune în aplicare filozofia mărcii: a oferi pielii frumuseţe și tinereţe cât mai mult timp, pentru a face femeile mai frumoase, nu numai azi, ci și în viitor.
Cosmetica decorativă Dior oferă o paletă largă de produse de vârf, pentru un machiaj perfect. Se naşte prin munca stiliștilor renumiţi, a specialiştilor în machiaj de teatru sau la prezentările de modă și este caracterizată întotdeauna de cele mai noi tendinţe, de calitate și durabilitate și de garanția efectului de înfrumuseţare.
De la cosmetice inspirate de prezentările de modă, trecând prin game de produse de vârf în îngrijirea pielii și până la parfumuri fără vârstă, Christian Dior, creator iubit nu doar de celebrităţi, a îmbogăţit lumea frumuseții cu multe produse moderne și de cel mai înalt lux. Dior, una dintre mărcile cele mai renumite și mai stilate, înseamnă îmbinarea vrăjită dintre modă și cosmetică.
„Creez, pentru ca fiecare femeie să fie cea mai frumoasă.“ (Christian Dior)

Rating Dior Miss Dior Blooming Bouquet

Adaugă o nouă recenzie

4.0
6 Evaluare
4
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală