Dior Diorshow Iconic Overcurlmascara pentru volum si curbare

5×
Dior Diorshow Iconic Overcurl mascara pentru volum si curbare
Dior Diorshow Iconic Overcurl mascara pentru volum si curbare
culoare 090 Over Black 10 ml

Cod: CHD1064 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Dior

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.

Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.

Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.

Rating Dior Diorshow Iconic Overcurl5