Diet Esthetic Bee Venomcremă pentru față pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila

1×
Diet Esthetic Bee Venom cremă pentru față pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
Diet Esthetic Bee Venom cremă pentru față pentru toate tipurile de ten, inclusiv piele sensibila
50 ml
62RON

Cod: DIE0580 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.02.2020
Ridicare personală
vineri 21.02.2020
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Diet Esthetic Bee Venom
Caracteristici

Caracteristici:

  • reduce ridurile și previne formarea acestora
  • reface fermitatea pielii și are efect de lifting

Caracteristici

Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea, noaptea
Efect
lifting și fermitate
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, ten uscat, riduri și ten matur
Consistență
crema

Despre brand Diet Esthetic

Cosmeticele Diet Esthetic | Diet Esthetic – o gamă largă de produse cosmetice exclusiviste. Laboratoarele spaniole Diet Esthetic se dedică, începând din 1985, creării unor produse cosmetice de înaltă calitate, a unor produse fitosanitare, veterinare și medicale, din ingredientele active cele mai moderne. În prezent, sunt lideri în acest segment de piață.

Secretul succesului brandului Diet Esthetic constă în filozofia sa, bazată pe investiții mari în cercetare, dezvoltare și inovare, pe un control strict al calității, pe abordarea clientului în funcție de nevoile sale individuale și pe flexibilitate în adaptarea la cerințele pieței.

Compoziția unică a cosmeticelor Diet Esthetic se bazează pe rezultatul a ani de studii clinice și de laborator, în vederea selectării celor mai eficiente substanțe. Cele mai importante principii ale brandului sunt efortul maxim pentru conservarea mediului înconjurător, respectarea principiilor etice și absența testării pe animale.

Printre materiile prime exclusive de la Diet Esthetic se numără veninul de șarpe și de albine, perlele, caviarul, extractul de melc, uleiul de argan sau fructele de goji. Asortimentul cuprinde cosmetice exclusive antirid, împotriva îmbătrânirii, a petelor de pigmentare sau a celulitei și multe alte produse pentru îngrijirea pielii. În oferta Diet Esthetic găsiți și gama de cosmetice erotice Excite, pentru femei și bărbați.

Diet Esthetic oferă o gamă extinsă de cosmetice eficiente și de înaltă calitate, pentru înfrumusețarea corpului și a vieții, în general.

Rating Diet Esthetic Bee Venom