Diesel Bad IntenseEau de Parfum pentru bărbați

4×
Diesel Bad Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Diesel Bad Intense Eau de Parfum pentru bărbați
125 ml

Cod: DSL1094 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați parfumuri Diesel de minim 315 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Diesel Bad Intense
Compoziție

Diesel Bad Intense este o apă de parfum neobișnuit de senzuală și de captivantă, inspirată de jocul seducției.

  • un parfum intens picant
  • pentru bărbații pasionali și siguri pe sine
  • o alegere ideală pentru seară

Compoziția parfumului
Tonurile de vârf ale apei de parfum debutează cu scorțișoară dulce și îmbătătoare, bergamotă suculentă și nucșoară senzuală. Nota delicată, de caviar, din inimă vă intensifică sex-appealul natural. La final, notele lemnoase din bază vă învăluie treptat în captivante fuioare aromate de tutun alb.

Povestea parfumului
Apa de parfum Diesel Bad Intense a apărut în anul 2017, ca o versiune mai intensă și mai picantă a originalului Diesel Bad.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
nucsoara, bergamota, scortisoara
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
caviar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tutun alb, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Diesel

Provocator, extraordinar și rafinat – brandul stilat Diesel. Designerul italian de modă Renzo Rossa a creat o marcă distinctă în toate direcțiile, extraordinară și neclară. Cu sloganuri deschise și provocatoare întotdeauna măsoară și atrage atenția atât în lumea modei cât și în lumea parfumurilor.

Fiecare parfum Diesel sau chiar și apa după bărbierit vă oferă ocazia de a străluci și a orbi împrejurimile. Sticluțele creative și jucăușe provoacă o imagine extraordinară a brandului dusă spre perfecțiune. Dacă vă trăiți viața din plin, doriți să fiți trecut cu vederea și să ieșiți din mulțime, brandul Diesel vi se potrivește ca niciun altul.

Rating Diesel Bad Intense4