Dermacol Men Agent

set cosmetice I.

Dermacol Men Agent set cosmetice I.

Cod: DER03276 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Men Agent Sexy Sixpack Body Wash 5 In 1 250 ml + Men Agent Sexy Sixpack Antiperspirant 150 ml + Dermacol Men Agent All in One Anti-Aging Gel After Shave 50 ml + Cosmetic Bag

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de păr
toate tipurile de par
Tipuri de seturi
set cadou
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.