Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair

set perii machiaj

Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set perii machiaj
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set perii machiaj
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set perii machiaj
5 buc
131RON

Cod: DER2682 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Liquid Foundation Brush D51 + Powder Brush D55 + Eyeshadow Brush D81 + Eyeshadow and Detail Brush D83 + Blending Brush D82

 

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair
5 buc | 131RON

Descriere cosmetice Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair

Setul de pensule de fond de ten Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair permite crearea oricărui stil de fond de ten de zi și de seară, ca un artist profesionist.

Caracteristici:

  • pentru aplicarea produselor cremoase
  • pentru aplicarea produselor pudrate
  • ajută la perfecționarea fondului de ten
  • cu fire fine
  • aplicare precisă și ușoară

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.