DermacolMaster Brush by PetraLovelyHair set perii machiaj

1×
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set perii machiaj
Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair set perii machiaj
5 buc
127RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 25,40RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: DER2682

Setul contine: Liquid Foundation Brush D51 + Powder Brush D55 + Eyeshadow Brush D81 + Eyeshadow and Detail Brush D83 + Blending Brush D82

 

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Doriți să aveți un machiaj mereu perfect, ca de la salon? În acest caz, din arsenalul dvs. cosmetic nu poate lipsi super setul de pensule Dermacol Master Brush by PetraLovelyHair! Conține 5 tipuri de pensule, pentru aplicarea produselor de machiaj cu consistență pudrată și cremoasă.

Setul special Dermacol Master Brush a fost creat în colaborare cu beauty blogerița și youtuberița Petra LovelyHair, și conține pensule din lemn cu fire foarte fine și, totuși, solide. Cu ele, aplicarea produselor de machiaj devine o joacă, indiferent dacă vorbim de fond de ten, de pudră sau de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • set de bază pentru machiajul întregii fețe
  • conține 5 pensule: pensulă pentru fond de ten lichid, pensulă pentru pudră,
    pensulă plată pentru farduri de pleoape, pensulă subțire pentru detalii, pensulă pentru blending
  • potrivite pentru aplicarea produselor pulverulente sau cremoase

Material:

  • peri fini naturali, delicați cu pielea
  • mâner de lemn, pentru manevrare ușoară

Mod de utilizare:
Setul de pensule de machiaj Dermacol Master Brush este potrivit pentru aplicarea produselor pulverulente sau cremoase. Pensulele se pot umezi ușor înainte de utilizare, pentru a nu reține prea mult produs.

Caracteristici

Tipuri de seturi
ambalaj economic

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.