DermacolLongwear Make-up Fixing Spray fixator make-up

10×
Dermacol Longwear Make-up Fixing Spray fixator make-up
Dermacol Longwear Make-up Fixing Spray fixator make-up
Promoție
Economisiți
28RON

Economisiți 10%
100 ml
25RON

În stoc | 25,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DER04205
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Prelungiți persistența fondului de ten și bucurați-vă de o senzație de prospețime. Sprayul pentru fixarea machiajului, Dermacol Longwear Make-up Fixing Spray, păstrează machiajul impecabil pe tot parcursul zilei, iar tenul rămâne hidratat și proaspăt.

Sprayul este excelent, de asemenea, la ajustarea machiajului pe parcursul zilei – pulverizați, lăsați să se usuce și bucurați-vă de un machiaj ca proaspăt aplicat.

Caracteristici:

  • un spray translucid, care prelungește persistența machiajului
  • hidratează și îngrijește tenul
  • protejează împotriva influențelor externe nocive
  • potrivit și pentru împrospătarea machiajului în timpul zilei

Ingrediente:

  • alantoină și vitamina B3 – au efecte calmante și favorizează fermitatea naturală a tenului
  • aloe vera și pantenol – hidratează tenul și conferă o senzație de prospețime

Aplicare:
Sprayul se aplică la finalul machiajului. Agitați energic, închideți ochii și gura și pulverizați pe toată fața, de la o distanță de 30 cm. Lăsați să se usuce. Evitați contactul cu ochii. Folosiți sprayul pentru înviorarea machiajului, în orice moment al zilei.

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.