DermacolLong-lasting Intense Colour fard de ochi și creion de ochi 2 in 1

Dermacol Long-lasting Intense Colour fard de ochi și creion de ochi 2 in 1
Dermacol Long-lasting Intense Colour fard de ochi și creion de ochi 2 in 1
Economisiți
28RON

Economisiți 17%
culoare 10
23RON

În stoc | 23,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: DER03713
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 20.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Fardul de pleoape Dermacol Long-lasting permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • culoare bogată și intensă
  • liniile sunt rezistente la transfer
  • pentru o rezistență de lungă durată
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Se trasează ușor o linie pe pleoapă. Se lasă să se usuce. Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Caracteristici

Culoare
nud
Consistență
fluid
Efect
de perlă, rezistent

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.