DermacolFresh Shoes spray pentru pantofi

Dermacol Fresh Shoes spray pentru pantofi
Dermacol Fresh Shoes spray pentru pantofi
130 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DER1224

Sprayul pentru picioare Dermacol Fresh Shoes ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive.

Caracteristici:

  • suprimă mirosul neplăcut al picioarelor
  • împrospătează și răcorește plăcut
  • relaxează picioarele
  • parfumează picioarele și pantofii

Cum se utilizează:
Se pulverizează cantitatea necesară de produs pe picioare și între degete. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție completă

AQUA, ALCOHOL DENAT, PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OCTENIDINE HCL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYLPHENYLMETHYLPROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL CINNAMATE, PERFUME. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.