Dermacol Enja Body Love Program

gel slabire pentru abdomen

Dermacol Enja Body Love Program gel slabire pentru abdomen
150 ml
37RON

Cod: DER2018 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.05.2019
Ridicare personală
joi 23.05.2019
Dermacol Enja Body Love Program
150 ml | 37RON

Descriere cosmetice Dermacol Enja Body Love Program

Gelul de corp Dermacol Enja Body Love Program îngrijește pielea întregului corp, are efect de lifting și induce o senzație de confort.

Caracteristici:

  • efect de fermitate
  • netezește pielea
  • ajută la reducerea semnelor celulitei
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • testat dermatologic

Cum se utilizează:
Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată. Se masează ușor. Se aplicată pe porțiunile cu probleme și se masează delicat în piele. Cu cât masajul durează mai mult, cu atât mai vizibile vor fi rezultatele. Se va proceda conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.