DermacolBlush & Glow blush cremos (iluminator)

6×
Dermacol Blush & Glow blush cremos (iluminator)
Dermacol Blush & Glow blush cremos (iluminator)
Economisiți
37RON

Economisiți 21%
culoare 02 6.5 g
29RON

În stoc | 446,15RON / 100 g, incl. TVA | Cod: DER04850
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Pomeți îmbujorați și look natural cu un singur produs. Cu o textură cremoasă ce alunecă ușor pe piele, blush-ul Dermacol Blush & Glow oferă tenului un efect de iluminare și strălucire. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea matură, blush-ul se aplică uniform, aderă la piele și oferă o conturare sănătoasă și un aspect odihnit, în timp ce colorează subtil tenul și accentuează trăsăturile. Ambalajul său mic și practic îl face perfect de purtat în geantă pentru un retuș rapid pe parcursul zilei.

Caracteristici:

  • ambalaj practic perfect pentru poșetă
  • creează un efect de înroșire natural
  • formulă cremoasă, ușor de aplicat
  • potrivit și pentru pielea matură
  • oferă luminozitate și strălucire
  • rezistență de lungă durată

Aplicare:
Aplicați blush-ul pe pomeți, acolo unde pielea se înroșește în mod natural. Se poate aplica fie cu degetele, fie cu ajutorul unui burete de machiaj. Estompați bine pentru a obține rezultatul dorit.

Sfat Notino:
Pentru a obține un look uniform aplicați Dermacol Blush & Glow în combinație cu alte produse cremoase. Alegeți nuanța potrivită în funcție de tonul pielii dvs.

Caracteristici

Culoare
portocaliu
Efect
iluminator

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.