DermacolCannabis Garden Eau de Parfum pentru barbati

Dermacol Cannabis Garden Eau de Parfum pentru barbati
Dermacol Cannabis Garden Eau de Parfum pentru barbati
50 ml

Cod: DER05454 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Beneficiați de 20% reducere la produsele Dermacol! În plus, dacă cumpărați produse Dermacol de peste 55 RON primiți cadou un set cosmetic.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Dermacol Cannabis Garden
Compoziție

O nouă zi, o ocazie de a trece peste noi provocări. Apa de parfum pentru bărbați Dermacol Cannabis Garden vă înviorează spiritul, astfel încât să vă puteți urma cu îndrăzneală instinctele. Porniți zilnic spre noi aventuri.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • alegerea ideală pentru un aventurier îndrăzneț
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
violeta, iasomie, iris
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cedru, bergamota
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, absinth, cannabis
Grupe de parfumuri
aromatice, moscat

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.

Rating Dermacol Cannabis Garden