DermacolBrush Cleanser spray de curatat pensule

5×
Dermacol Brush Cleanser spray de curatat pensule
Dermacol Brush Cleanser spray de curatat pensule
Economisiți
48RON

Economisiți 43%
100 ml
27RON

În stoc | 27,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DER05144
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Pensulele de machiaj vor fi mereu curate și bine îngrijite. Spray-ul Dermacol Brush Cleanser îndepărtează eficient produsul pigmentat dintre perii pensulelor de machiaj, păstrându-le într-o stare excelentă. Produsul dezinfectează și este potrivit pentru curățarea pensulelor mai mici și mai mari. Un ajutor indispensabil care nu trebuie să vă lipsească din colecția de beauty.

Caracteristici:

  • îndepărtează eficient pigmentul dintre perii pensulelor
  • curăță și igienizează pensulele pentru refolosire
  • dezinfectează delicat datorită alcoolului
  • este ușor de utilizat
  • se usucă rapid

Ingrediente:

  • alcool – dezinfectează pensulele

Mod de utilizare:
Pulverizați pe perii pensulelor, ștergeți cu un prosop de hârtie și lăsați să se usuce câteva minute. Produsul nu înlocuiește săpunul pentru curățarea pensulelor.

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.