Dermacol Aroma Ritual

set cosmetice XX.

Dermacol Aroma Ritual set cosmetice XX.
Dermacol Aroma Ritual set cosmetice XX.
Dermacol Aroma Ritual set cosmetice XX.
Reducere specială
30RON
Reducere 7%
set cosmetice XX.
28RON

Cod: DER03192 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine:Powering Shower Gel Pink Grapefruit 250 ml +Vitalising Shower Gel Mandarine Sorbet 250 ml + Stimulating Shower Gel Citrus Splash 250 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 18.10.2018
ridicare personală
joi, 18.10.2018
Un cadou pentru tine
Bucură-te de livrare gratuită! Cumpără produsele acestor mărci de cel puțin 189 RON și ți le livrăm gratuit.
Dermacol Aroma Ritual
set cosmetice XX. | 28RON

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.

Meniu