Dermacol16H Lip Colour set cadou (facial)

Dermacol 16H Lip Colour set cadou (facial)
Dermacol 16H Lip Colour set cadou (facial)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DER03295

16H Lip Colour 12 ruj si luciu de buze cu persistenta indelungata 2 in 1 culoare 4,8 g + Cleansing demachiant pentru machiajul rezistent la apa 120 ml + geanta de cosmetice

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Dermacol. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • 16H Lip Colour 12 ruj si luciu de buze cu persistenta indelungata 2 in 1 culoare 4,8 g
  • Cleansing demachiant pentru machiajul rezistent la apa 120 ml
  • geanta de cosmetice

Caracteristici:

  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică
  • pentru buze perfect accentuate
  • pentru curățarea temeinică a tenului
  • frumos ambalat/ambalare cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
violet, vișiniu
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou, ambalaj economic

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.