Dermacol 12H True Colour Eyeliner

dermatograf persistent

Dermacol 12H True Colour Eyeliner dermatograf persistent
Dermacol 12H True Colour Eyeliner dermatograf persistent
Dermacol 12H True Colour Eyeliner dermatograf persistent
culoare 01 Turquoise 2 g
18RON

Cod: DER2306 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 23.11.2018
ridicare personală
vineri, 23.11.2018
Un cadou pentru tine
Doar această săptămână puteți obține 25% reducere la acest produs. Folosiți codul BF25RO. Mai multe informații găsiți aici. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Dermacol 12H True Colour Eyeliner
culoare 01 Turquoise 2 g | 18RON

Descriere cosmetice Dermacol 12H True Colour Eyeliner

Dermatograful Dermacol 12H True Colour Eyeliner pune în valoare orice fond de ten și conferă privirii o profunzime seducătoare.

Caracteristici:

  • intensifică frumusețea ochilor
  • rezistență de lungă durată
  • conține un pigment intens
  • textură cremoasă, pentru aplicare ușoară
  • testate oftalmologic

Cum se utilizează:
Se trasează linia, cu tușe lungi, pe pleoapa superioară sau pe cea inferioară. Se aplică pe marginea liniei genelor inferioare.

Caracteristici

Culoare
verde
Rezistent la apă
nu

Despre brand Dermacol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.