Delia Cosmetics Eyebrow Expert

Spancene Pomada

Delia Cosmetics Eyebrow Expert Spancene Pomada
Delia Cosmetics Eyebrow Expert Spancene Pomada
Delia Cosmetics Eyebrow Expert Spancene Pomada
culoare Graphite
16RON

Cod: DLC04009 | 5 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 27.09.2018
ridicare personală
joi, 27.09.2018
Delia Cosmetics Eyebrow Expert
culoare Graphite | 16RON

Descriere cosmetice Delia Cosmetics Eyebrow Expert

Caracteristici:

  • evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală
  • efect de lungă durată
  • inclusiv peria practică

Cum se utilizează:
Se aplică pe sprâncene folosind pensula, dinspre centrul feței spre exterior.

Caracteristici

Rezistent la apă
nu

Despre brand Delia Cosmetics

 

Firma de familie Delia Cosmetics, fondată în 1998, în orașul polonez Rzgów, se ocupă cu fabricarea și vânzarea de produse cosmetice de primă clasă, pentru bărbați și femei. În prezent, produsele sale sunt exportate în peste șaizeci de țări din întreaga lume și se poate lăuda cu milioane de clienți fericiți. Delia Cosmetics susține și numeroase proiecte de caritate.

Produsele brandului Delia Cosmetics sunt fabricate în cinci laboratoare excelent dotate. Conțin numai cele mai bune materiale, sunt extrem de eficiente și sunt supuse unor teste dermatologice și microbiologice stricte. Calitatea acestora este demonstrată și de zecile de premii prestigioase primite de Delia Cosmetics pe parcursul existenței sale.

Delia Cosmetics se mândrește cu faptul că este singura companie poloneză specializată în produse pentru îngrijirea părului, în cosmetice pentru față și corp și în produse pentru machiaj. Oferta sa conține câte ceva pentru fiecare. Delia Cosmetics a implicat în dezvoltarea produselor sale experți din Statele Unite ale Americii, din Franța și din Germania. De aceea Delia Cosmetics are o reputație foarte bună, nu numai în rândul consumatorilor, ci și în cercurile profesionale.

Brandul Delia îi atrage pe toți cei care doresc să arate frumos și atractiv, care caută un raport calitate/preț bun și care doresc să contribuie în mod indirect la o cauză bună.

Meniu